NMAX 155

Vremena se menjaju i svi treba da razmislimo o najpametnijem načinu putovanja po gradu i okolini. Pokretan snažnim motorom od 155 kubika koji nudi brže ubrzanje za lakše preticanje, kao i veću maksimalnu brzinu koja dominira saobraćajem na autoputu, novi NMAX 155 je Iamahina vizija nove lične mobilnosti.

NMAX 155

Vremena se menjaju i svi treba da razmislimo o najpametnijem načinu putovanja po gradu i okolini. Pokretan snažnim motorom od 155 kubika koji nudi brže ubrzanje za lakše preticanje, kao i veću maksimalnu brzinu koja dominira saobraćajem na autoputu, novi NMAX 155 je Iamahina vizija nove lične mobilnosti.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Protagonista urbanih ulica

Novi sportski dizajn opremljen je najnovijim LED svetlima i nudi aerodinamični prednji poklopac koji obezbeđuje veću zaštitu od vetra i kiše, dok novi okvir obezbeđuje lakše upravljanje u saobraćaju i nudi udobniji i opušteniji položaj za vožnju. Ali ono što čini NMAX 155 najnaprednijim urbanim skuterom je njegova sposobnost da ostanete povezani u svakom trenutku. Njegov novi CCU (Communication Control Unit) se uparuje preko Bluetooth-a sa vašim pametnim telefonom kako bi vam omogućio pristup važnim informacijama i funkcijama kao što su paljenje bez ključa Smart Key, strujna utičnica i odlaganje ispod sedla, čineći život lakšim za svakoga. Naš stil života se menja i vreme je da potražimo nove načine kretanja po gradu i okolini. Potreba za socijalnim distanciranjem čini prenatrpane sisteme javnog prevoza još manje atraktivnim, dok se upotreba automobila sve više obeshrabruje zbog zakrčenih puteva, skupih parkinga i sve većih putarina.

BITNE KARAKTERISTIKE

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata 4-ventila, 4-taktni, sa tečnim hlađenjem, EURO5, SOHC
Zapremina 155cc
Obrt x hod 58,0 mm x 58,7 mm
Promer kompresije 11,6 : 1
Maksimalna snaga 11,1 kW (15,1 КС) @ 8.000 okr/min
Maksimalan obrtni momenat 14,0 Nm @ м (1,4 кгф ・ м)/6.500 okr/min
Sastav podmazivanja Vet karter
Napajanje gorivom Ubrizgavanje goriva
Sastav paljenja TCI
Sastav pokretanja Električno
Sastav prenosa Automatski
Potrošnja goriva 2,3l / 100km
Emisija CO2 54g / km
Sastav prednjeg ogibljenja Teleskopske viljuške
Hod prednjeg ogibljenja 100 mm
Sastav zadnjeg ogibljenja Amortizer
Hod zadnjeg ogibljenja 85 mm
Prednja kočnica Disk kočnica
Zadnja kočnica Disk kočnica
Prednja guma 110/70-13
Zadnja guma 130/70-13
Ukupna dužina 1.935 mm
Ukupna širina 740 mm
Ukupna visina 1.160 mm
Visina sedišta 765 mm
Međuosovinski razmak 1.340 mm
Minimalna udaljenost od tla 125 mm
Ukupna težina 131 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo 7,1 Litara

SVOJE KREACIJE PONESI SA SOBOM

Sastavi motocikl Yamaha koji ti najviše odgovara u prekrasnom 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije — i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je zaživela pred tvojim očima!

phone-mask app phone screen

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.