R6 RACE

Ovo je vrhunski Supersport motocikl od 600 kubika koji godinama dominira u VorldSSP trkama. Kao i svaka R serija, razvijena je bez kompromisa kako bi se postigao najviši nivo efikasnosti. A da bi vama i vašem timu olakšali pripremu za trkačku sezonu, sada je dostupan samo trkački model R6 RACE u kompletu spremnom za trku.

R6 RACE

Ovo je vrhunski Supersport motocikl od 600 kubika koji godinama dominira u VorldSSP trkama. Kao i svaka R serija, razvijena je bez kompromisa kako bi se postigao najviši nivo efikasnosti. A da bi vama i vašem timu olakšali pripremu za trkačku sezonu, sada je dostupan samo trkački model R6 RACE u kompletu spremnom za trku.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Samo svet modela R.

R6 RACE ima agresivno oblikovan štit sa upadljivim prednjim usisnikom vazduha u obliku slova M. Inspirisan fabričkim motociklom M1 MotoGP®, ovaj štit Vam daje maksimalnu aerodinamičku efikasnost za skraćenje vremena kruga – dok je kompaktna Deltabok šasija, oblikovani aluminijumski rezervoar za gorivo i tanak podram od magnezijuma Vam omogućava da se pričvrstite za motocikl na ravnom delu. Dostupan u Tech crnoj boji, goli R6 RACE je savršen motocikl za svakoga, od vozača koji povremeno posećuju trkačku stazu do ambicioznih trkača koji žele da dodaju svoju prvu veliku pobedu svom imenu. Sa toliko titula osvojenih na WorldSSP takmičenju, R6 RACE je lagani, redni četvorocilindrični motor sa zapreminom od 599 ccm koji se pokazao najbržim u svom poslu, zajedno sa Yamahinom elektronskom kontrolom usisavanja (ICC- I) i Yamaha elektronska kontrola Yamaha čip kontrolisan gas (ICC-T), kao i klizno kvačilo, 6 kratkih brzina i Quick Shift Sistem (QSS), spremni su za stazu i pružaju Vam najviši nivo upravljanja u svaki krug. Samo treba da pogledate izvanredne rezultate ovog modela Supersport klase 600 na WorldSSP takmičenju i mnogim drugim serijama trka širom sveta, da biste videli da je to najbrži način da se popnete na podijum. A da bi Vama i Vašem timu olakšali pripremu za trkačku sezonu, R6 RACE se sada isporučuje u kompletu spremnom za trku.

BITNE KARAKTERISTIKE

DODATNA OPREMA

Za detaljan spisak i cene obratite se Vašem Yamaha dileru.

KONTAKTIRAJTE NAS

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata 4-ventila, 4-taktni, EURO4, Tečno hlađenje, DOHC, Nagnut napred, 4-cilindrični linijski
Zapremina 599cc
Provrt x hod 67,0 mm x 42,5 mm
Odmer kompresije 13,1 : 1
Maksimalna snaga 87,1 kW (118,4 KS) @ 14.500 o/min
Maksimalan obrtni moment 61,7 Nm (6,3 kg-m) @ 10.500 o/min
Sistem podmazivanja Mokri karter
Tip kvačila Mokro, Višestruki diskovi
Rasplinjač Ubrizgavanje goriva
Sistem paljenja TCI
Sistem pokretanja Električno
Sistem prenosa Stalan otvor, 6-brzinski
Završni prenos Lanac
Potrošnja goriva 6,6 l/100km
CO2 emisija 154 g/km
Ram Dijamant
Sistem vešanja napred Teleskopske viljuške, Ø 43 mm
Hod vešanja napred 120 mm
Ugao prednje viljuške 24º
Predtrag 97 mm
Sistem vešanje pozadi Njihajuča ruka, (link vešanje)
Hod vešanja pozadi 120 mm
Prednja kočnica hidraulični dvostruki disk, Ø 320 mm
Zadnja kočnica Hidraulični disk, Ø 220 mm
Prednja guma 120/70 ZR17M/C (58W)
Zadnja guma 180/55 ZR17M/C (73W) bez cevi
Ukupna dužina 1.990 mm
Ukupna širina 695 mm
Ukupna visina 1.150 mm
Visina sedišta 850 mm
Međuosovinski razmak 1.375 mm
Minimalna udaljenost od tla 130 mm
Težina (sa punim rezervoarom ulja i goriva) 185 kg
Kapacitet rezervoara goriva 17 Litara
Kapacitet rezervoara za ulje 34,0 Litara

SVOJE KREACIJE PONESI SA SOBOM

Sastavi motocikl Yamaha koji ti najviše odgovara u prekrasnom 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije — i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je zaživela pred tvojim očima!

phone-mask app phone screen

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.