YFM700R SE

Tu sportska vožnja prerasta u trku. Uzbudljiva snaga modela YFM700R SE i precizno upravljanje osiguravaju adrenalinsku vožnju na svim terenima. A nakon što se navučete, ovaj trkački ATV pokazaće vam što zaista znači #DRIVENBYVICTORY.

YFM700R SE

Tu sportska vožnja prerasta u trku. Uzbudljiva snaga modela YFM700R SE i precizno upravljanje osiguravaju adrenalinsku vožnju na svim terenima. A nakon što se navučete, ovaj trkački ATV pokazaće vam što zaista znači #DRIVENBYVICTORY.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Pojačajte svoju igru.

Snažan 4-taktni agregat od 686 ccm dostupan je sa nizom novih karakteristika koje povećavaju snagu za još veće ubrzanje. A zahvaljujući smanjenoj potrošnji goriva, najnoviji model omogućava veći doseg do ponovnog punjenja goriva. Udobnost u vožnji poboljšana je zahvaljujući novom zadnjem amortizeru, a nove, veće prednje gume od 22 inča omogućuju precizno upravljanje i dodatnu kontrolu. Ako igru shvatate ozbiljno, potrebna vam je vrhunska mašina.

BITNE KARAKTERISTIKE

DODATNA OPREMA

Za detaljan spisak i cene obratite se Vašem Yamaha dileru.

KONTAKTIRAJTE NAS

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata Jednocilindričan, vodeno hlađenje, 4-takta, SOHC, 4-ventila
Zapremina 686cc
Obrt x hod 102,0 mm x 84,0 mm
Promer kompresije 10,0 : 1
Sistem podmazivanja Suvi karter
Napajanje gorivom Ubrizgavanje goriva, 44 mm
Sistem paljenja TCI
Sistem pokretanja Električno
Sistem prenosa 5 brzina & unazad, Mokro kvačilo
Pogonski sastav 2WD
Završni prenos Sealed X-ring chain, Ekscentrično podešavanje
Sistem prednjeg vešanja KYB Piggy Back with Hi and Low speed compression & single rebound adjustment, Neovisni dvostruka ramena, podešave predopterećenja opruge, 230 mm hod
Sistem zadnjeg vešanja KYB Piggy Back with Hi and Low speed compression & single rebound adjustment, podešave predopterećenja opruge, Njihajuća ruka od lijevanog aluminija, 256 mm hod
Prednja kočnica Dvostruki ventilirani disk s dvoklipnim čeljustima na svakom kotaču
Zadnja kočnica Nazubljeni ventilirani disk s hidrauličnim čeljustima
Prednje gume AT22x7R10
Zadnje gume AT20x10R9
Ukupna dužina 1.845 mm
Ukupna širina 1,155 mm
Ukupna visina 1,115 mm
Visina sedišta 830 mm
Međuosovinski razmak 1.280 mm
Minimalna udaljenost od tla 115 mm
Težina (sa punim rezervoarom ulja i goriva) 200 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo 11,0 Litara

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.