YFZ450R

YFZ450R je pravi sportski quad koji ne pravi kompromise. Njegova agilna šasija i ultra-responzivni agregat od 450 kubika omogućili su mu da postane broj 1 u klasi race ATV.

YFZ450R

YFZ450R je pravi sportski quad koji ne pravi kompromise. Njegova agilna šasija i ultra-responzivni agregat od 450 kubika omogućili su mu da postane broj 1 u klasi race ATV.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Sve je podređeno trci!

Takmičarsko “klizno” kvačilo nudi precizniju kontrolu nad brzinom u krivinama za postizanje kraćeg vremena kruga, dok trkački agregat pruža izuzetan odaziv i veliku snagu pri maksimalnim obrtajima za pobedničke performanse. Prelepo dizajnirana karoserija pruža vozaču neophodan prostor za prebacivanje težine u krivinama ili pri jakom ubrzanju. Konačno, lagani amortizeri omogućavaju izvanrednu, gotovo neverovatnu preciznost.

BITNE KARAKTERISTIKE

DODATNA OPREMA

Za detaljan spisak i cene obratite se Vašem Yamaha dileru.

KONTAKTIRAJTE NAS

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata Jednocilindričan, Hlađenje tekućinom, 4-takta, DOHC, 5-ventila
Zapremina 449cc
Prečnik x hod 95.0 mm x 63.4 mm
Stepen kompresije 11.8 : 1
Sistem paljenja TCI
Sistem pokretanja Električni
Sistem prenosa 5-brzinski, manual slipper clutch
Sistem pogona 2WD
Završni prenos Ojačani lanac s O-ringom, Ekscentrično podešavanje
Sistem prednjeg vešanja Nezavisna dvostruka ramena, Amortizer sa spoljnim elementima s trosmernim podešavanjem, 250 mm hod, podešavanje predopterećenja opruga u dva položaja
Sistem zadnjeg vešanja Link sistem od livenog aluminijuma, Amortizer sa spoljnim elementima s trosmernim podešavanjem, Opruge sa podešavanjem predopterećenja, 280 mm hod
Prednje kočnice Dvostruki ventilirani diskovi sa dvoklipnim čeljustima
Zadnje kočnice Plivajući ventilirani disk sa dvoklipnim čeljustima
Prednje gume AT21x7R10
Zadnje gume AT20x10R9
Ukupna dužina 1,795 mm
Ukupna širina 1,240 mm
Ukupna visina 1,065 mm
Visina sedišta 810 mm
Međuosovinski razmak 1,270 mm
Minimalna udaljenost od tla 115 mm
Kapacitet rezervoara goriva 184kg
Kapacitet rezervoara za ulje 10.0Litara

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.