XMAX 300 Tech MAX

Sa svojim odličnim performansama u kombinaciji sa dinamičnim izgledom i funkcionalnošću vodećom u klasi, XMAKS 300 Tech MAX visoke specifikacije je jasan izbor za sve koji traže vrhunsko iskustvo vožnje. A sada Iamaha podiže ovaj sportski skuter na viši nivo sa potpuno novim modelom koji vam nudi još više.

XMAX 300 Tech MAX

Sa svojim odličnim performansama u kombinaciji sa dinamičnim izgledom i funkcionalnošću vodećom u klasi, XMAKS 300 Tech MAX visoke specifikacije je jasan izbor za sve koji traže vrhunsko iskustvo vožnje. A sada Iamaha podiže ovaj sportski skuter na viši nivo sa potpuno novim modelom koji vam nudi još više.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Pratite MAX!

Opremljen visokotehnološkim 4,2-inčnim TFT displejom u punoj boji sa multitematskim informativno-zabavnim ekranom, ovaj vrhunski sportski skuter vam omogućava povezivanje sa pametnim telefonom. Lako je primati poruke i e-poštu, birati muziku i još mnogo toga, a za putovanje autoputem bez stresa i opuštenu vožnju vikendom, XMAX 300 Tech MAX je moguće upariti novim Garmin navigacionim sistemom. Dinamičan i oštar dizajn karoserije sa novim prednjim osvetljenjem u obliku slova X daje XMAX 300 Tech MAX još radikalniji i prepoznatljiviji izgled, a bočne plastike novog 3D bumerang oblika pojačavaju čistu MAX DNK liniju. Sa posebnim bojama, kao i ekskluzivnim aluminijumskim nogostupima, posebnom završnom obradom na određenim delovima i presvlakom sedišta u kožnom stilu, ovo je najelegantniji način da se pokrenete. Opremljen vrhunskim specifikacijama i koristi od niza specijalnih komponenti i ekskluzivnih boja, novi XMAX 300 Tech MAX dizajniran je da pruži uzbudljive sportske performanse zajedno sa prepoznatljivim stilom, prvoklasnom udobnošću i visokim nivoom funkcionalnosti.

BITNE KARAKTERISTIKE

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata Jednocilindričan, hlađenje tečnošću, 4-takta, SOHC, 4-ventila
Zapremina 292cc
Obrt x hod 70,0 mm x 75,9 mm
Promer kompresije 10,9 : 1
Maksimalna snaga 20,6 kW @ 7.250 okr/min
Maksimalan obrtni moment 29,0 Nm @ 5.750 okr/min
Sistem podmazivanja Mokri karter
Napajanje gorivom Ubrizgavanje goriva
Sistem paljenja TCI
Sistem pokretanja Električno
Sistem prenosa Automatski sa V-remenom
Potrošnja goriva 3.0 l/100km
CO2 emisija 70 g/km
Sistem vešanja napred Teleskopske viljuške
Hod vešanja napred 110 mm
Sistem vešanja pozadi Unit swing
Hod vešanja pozadi 79 mm
Prednja kočnica Hidraulični disk, Ø 267 mm
Zadnja kočnica Hidraulični disk, Ø 245 mm
Prednja guma 120/70-15
Zadnja guma 140/70-14
Ukupna dužina 2.180 mm
Ukupna širina 795 mm
Ukupna visina 1.410 mm (podesiv vetrobran 1,460mm)
Visina sedišta 795 mm
Međuosovinski razmak 1.540 mm
Minimalna udaljenost od tla 135 mm
Ukupna težina 183 kg
Kapacitet rezervoara goriva 13,2 Litara

SVOJE KREACIJE PONESI SA SOBOM

Sastavi motocikl Yamaha koji ti najviše odgovara u prekrasnom 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije — i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je zaživela pred tvojim očima!

phone-mask app phone screen

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.