XMAX 125 Tech MAX

Yamahin XMAX 125 Tech MAX ima skoro sve što vam je potrebno da se gradom krećete sa stilom i udobnošću. I sa svojim dinamičnim novim izgledom, najboljom specifikacijom u klasi i dizajnom prilagođenim korisniku, ovaj visokokvalitetni sportski skuter je napravljen da pruži vrhunsko iskustvo gradskog putovanja.

XMAX 125 Tech MAX

Yamahin XMAX 125 Tech MAX ima skoro sve što vam je potrebno da se gradom krećete sa stilom i udobnošću. I sa svojim dinamičnim novim izgledom, najboljom specifikacijom u klasi i dizajnom prilagođenim korisniku, ovaj visokokvalitetni sportski skuter je napravljen da pruži vrhunsko iskustvo gradskog putovanja.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Pratite MAX

Izuzetno popularan XMAX 125 Tech MAX opremljen je novom najsavremeniom TFT instrument tablom od 4,2 inča u punoj boji sa multitematskim infotejment ekranom koji omogućava povezivanje sa pametnim telefonom. Lako je primati poruke i e-poštu, birati muziku i još mnogo toga, a novi Garmin navigacioni sistem čini putovanje do posla još lakšim. Kompaktan i dinamičan ugaoni dizajn karoserije sa novim prednjim osvetljenjem u obliku slova X daje novom XMAX 125 Tech MAX još sportskiji izgled koji se zaista ističe u gomili. A ovaj skuter vodeći u klasi 125 ccm takođe ima ekskluzivne boje, kao i aluminijumske nogostupe, specijalnu završnu obradu delova karoserije i kožnu presvlaku sedišta. Opremljen vrhunskim specifikacijama i nizom specijalnih komponenti i ekskluzivnih boja, novi XMAX 125 Tech MAX visoke tehnologije dizajniran je da pruži sportske performanse zajedno sa prepoznatljivim stilom, prvoklasnom udobnošću i visokim nivoom funkcionalnosti.

BITNE KARAKTERISTIKE

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata 4-takta, hlađenje vodom, SOHC, EURO 5
Zapremina 125 cm³
Obrt x hod 52.0 mm x 58.7 mm
Promer kompresije 11.2 : 1
Maksimalna snaga 9kW @ 8,000 okr/min
Maksimalan okretni moment 11.2 Nm @ 6,000 okr/min
Sastav podmazivanja Mokri karter
Napajanje gorivom Ubrizgavanje goriva
Sastav paljenja TCI
Sastav pokretanja Električno
Sastav prenosa Automatski s V-remenom
Potrošnja goriva Start & Stop uključeno: 2.3L/100km, Start & Stop off: 2.4L/100km
CO2 Emisija Start & Stop on: 54g/km, Start & Stop off: 56g/km
Sastav prednjeg ogibljenja Teleskopske viljuške
Hod prednjeg ogibljenja 110 mm
Sastav zadnjeg ogibljenja Njihajuča ruka
Hod zadnjeg ogibljenja 90 mm
Prednja kočnica disk, Ø 267 mm
Zadnja kočnica disk, Ø 245 mm
Prednja guma 120/70-15
Zadnja guma 140/70-14
Ukupna dužina 2,180 mm
Ukupna širina 795 mm
Ukupna visina 1,410 mm – 1,460mm (podesiv vetrobran)
Visina sedišta 800 mm
Međuosovinski razmak 1.570 mm
Minimalna udaljenost od tla 140 mm
Težina (s punim rezervoarom ulja i goriva) 167 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo 13,2 L

SVOJE KREACIJE PONESI SA SOBOM

Sastavi motocikl Yamaha koji ti najviše odgovara u prekrasnom 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije — i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je zaživela pred tvojim očima!

phone-mask app phone screen

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.