TMAX Tech MAX

Radite ozbiljno. Stvarno se zabavljaš. Vreme je vaša najdragocenija imovina. I cenite autentičan stil i provereni kvalitet. Dakle, kada vidite šta potpuno novi TMAX Tech MAX može da ponudi, odluka će biti jedna od najlakših koje ste doneli posle dugo vremena.

TMAX Tech MAX

Radite ozbiljno. Stvarno se zabavljaš. Vreme je vaša najdragocenija imovina. I cenite autentičan stil i provereni kvalitet. Dakle, kada vidite šta potpuno novi TMAX Tech MAX može da ponudi, odluka će biti jedna od najlakših koje ste doneli posle dugo vremena.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Pravo do MAX.

Simbol Yamahe – radikalno poboljšan! Opremljen instrumentima koji su povezani sa najvišim specifikacijama ikada predstavljenim na Yamaha skuteru. Vrhunski TFT ekran u boji od 7 inča nudi izbor između tri stila prikaza, dok preko Yamaha MyRide aplikacije možete pristupiti MyRide Link-u, koji omogućava povezivanje sa T-MAX-om, dajući vašem pametnom telefonu pristup muzici, vremenu, obaveštenjima i još mnogo toga. Uz Garmin navigaciju, dolazak do odredišta je brži i lakši. Zahvaljujući oštrijem novom dizajnu sa radikalno novim prednjim delom, T-MAX je najdinamičniji i najprivlačniji sportski skuter ikada napravljen od strane Yamahe. Nova prednja maska i minimalni dupli farovi daju ovom T-MAX-u izgled inspirisan motociklima iz segmenta supersporta, dok ga poboljšana ergonomija čini najudobnijim načinom kretanja. A moćni EURO5 motor od 560ccm od 35kW i ultra-glatki CVT menjač daju vam performanse motocikla uz udobnost skutera.

BITNE KARAKTERISTIKE

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata  4-takta, hlađenje vodom, DOHC, 4-ventila
Zapremina 562 cm³
Obrt x hod 70.0 mm x 73.0 mm
Promer kompresije 10:9 : 1
Maksimalna snaga 35,0 kW @ 7500 okr/min
Maksimalan obrtni moment 55.7 Nm @ 5250 okr/min
Sastav podmazivanja Suvi karter
Napajanje gorivom Ubrizgavanje goriva
Sastav paljenja TCI
Sastav pokretanja Električno
Sastav prenosa Automatski
Potrošnja goriva 4,8l/100km
CO2 Emisija 112g/km
Sastav prednjeg ogibljenja Teleskopske viljuške
Sastav zadnjeg ogibljenja Swing unit
Prednja kočnica Hidraulični dvostruki disk
Zadnja kočnica Hidraulični jednostruki disk
Prednja guma 120/70R-15M/C 56H tubeless
Zadnja guma 160/60R-15M/C 67H tubeless
Front ekcursion 120 mm
Rear ekcursion 117 mm
Ukupna dužina 2,195 mm
Ukupna širina 780 mm
Ukupna visina 1,415-1,525 mm (podesiv vetrobran)
Visina sedišta 800 mm
Međuosovinski razmak 1.575 mm
Minimalna udaljenost od tla 135 mm
Težina (s punim rezervoarom ulja i goriva) 220 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo 15 L

SVOJE KREACIJE PONESI SA SOBOM

Sastavi motocikl Yamaha koji ti najviše odgovara u prekrasnom 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije — i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je zaživela pred tvojim očima!

phone-mask app phone screen

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.