WR250F

Yamaha je oduvek volela raditi stvari na svoj način. Različitost je upravo ta odlika zbog koje su naši motocikli tako posebni. A ako pogledate novi agregat modela WR250F visoke tehnologije s obrnutim razvodom glave motora shvatićete kako ono što ljudima često izgleda neispravno, nama je zapravo ispravno!

WR250F

Yamaha je oduvek volela raditi stvari na svoj način. Različitost je upravo ta odlika zbog koje su naši motocikli tako posebni. A ako pogledate novi agregat modela WR250F visoke tehnologije s obrnutim razvodom glave motora shvatićete kako ono što ljudima često izgleda neispravno, nama je zapravo ispravno!

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Play fast

Glava cilindra sa modela YZ250F poseduje veliki ulazni port i izduvna bregasta visokih performansi pružiće izuzetnu snagu od sredine do vrha gasa, pri čemu je zadržan odličan obrtni momenat u nižim obrtajima. Ovaj perfektan agregat je upakovan u laganu šasiju, a celokupan motor je tjuniran za enduro vožnju, kako bi pružio savršen balans i precizan osećaj na raznovrsnim terenima. Lagan i moćan kočioni sistem pruža ultimativnu kontrolu. Pored toga, model WR250F poseduje multi-funkcionalni sat, specojalno dizajniran izduvni sistem i još mnogo prednosti. Lagano kvačilo i 6-brzinski menjač sa transmisijom širokog raspona biće Vaš pomoćnik tokom ekstremnih takmičenja. Uz Power Tuner aplikaciju za Vaš smartphone i dve mape za agregat, Vaš novi WR250F pružiće Vam podešavanja koja vode ka savršenstvu.

BITNE KARAKTERISTIKE

DODATNA OPREMA

Za detaljan spisak i cene obratite se Vašem Yamaha dileru.

KONTAKTIRAJTE NAS

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata 1 cilindar, hlađenje vodom, 4-takta, DOHC, 4-ventila
Zapremina 250cc
Obrt x hod 77,0 mm x 53,6 mm
Promer kompresije 13,8 : 1
Maksimalna snaga
Maksimalan obrtni moment
Sistem podmazivanja Mokri karter
Tip kvačila Mokro, Višestruki diskovi
Rasplinjač Ubrizgavanje goriva
Sistem paljenja CDI
Sistem pokretanja Električno
Sistem prenosa Stalan otvor, 6-brzinski
Završni prenos Lanac
Okvir Dvostruke grede
Sistem vešanja napred Teleskopske viljuške
Hod vešanja napred 310 mm
Ugao prednje viljuške 27º 10
Predtrag 116 mm
SIstem vešanja pozadi Njihajuča ruka, (link)
Hod vešanja pozadi 317 mm
Prednja kočnica disk, Ø 270 mm
Zadnja kočnica disk, Ø 245 mm
Prednja guma 90/90-21 54R
Zadnja guma 140/80-18 70R
Ukupna dužina 2.175 mm
Ukupna širina 825 mm
Ukupna visina 1.270 mm
Visina sedišta 955 mm
Međuosovinski razmak 1.480 mm
Minimalna udaljenost od tla 320 mm
Težina (sa punim rezervoarom ulja i goriva) 115 kg
Kapacitet rezervoara goriva 7,9 Litara
Kapacitet rezervoara za ulje 0,95 Litara

SVOJE KREACIJE PONESI SA SOBOM

Sastavi motocikl Yamaha koji ti najviše odgovara u prekrasnom 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije — i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je zaživela pred tvojim očima!

phone-mask app phone screen

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.