UMX AC

Uključiti i igrati? „Plug & Play“ NE, sa Yamaha UMX AC sistemom to je Plug and Play! - "Plug & Work" Sa velikim zadnjim teretnim prostorom i prostranim prednjim ormarićem, ovaj tihi i efikasni potpuno električni radni konj može da obavlja širok spektar zadataka, u zatvorenom ili na otvorenom. UMX AC, naravno, ne generiše emisije, i vrlo je lak za vožnju i upravljanje.

UMX AC

Uključiti i igrati? „Plug & Play“ NE, sa Yamaha UMX AC sistemom to je Plug and Play! – „Plug & Work“ Sa velikim zadnjim teretnim prostorom i prostranim prednjim ormarićem, ovaj tihi i efikasni potpuno električni radni konj može da obavlja širok spektar zadataka, u zatvorenom ili na otvorenom. UMX AC, naravno, ne generiše emisije, i vrlo je lak za vožnju i upravljanje.

ZATRAŽITE PONUDU

Obavite posao – nečujno!

Njegovo srce je motor od 5,0 kW, koji nije samo tiši i bolji za životnu sredinu, već ima i dobar domet i jednostavno se uključuje u napajanje i puni. Stoga pruža elegantnu i fleksibilnu snagu koja će vas odvesti bilo gde u parku, odmaralištu, golf terenu, farmi, aerodromu, fabrici … samo odaberite pravac i krenite. Dva ergonomski dizajnirana pojedinačna sedišta i sistem promenljive brzine oslanjanja pružaju vozaču visoki standard udobnosti, što pruža veliko zadovoljstvo prilikom rada sa ovim tihim, elegantnim, udobnim i laganim komercijalnim vozilom – i spremno je za vaš naporan rad, gotovo tiho, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

BITNE KARAKTERISTIKE

DODATNA OPREMA

Za detaljan spisak i cene obratite se Vašem Yamaha dileru.

KONTAKTIRAJTE NAS

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Izlazna vrednost 5,0 kW
Motor 48 volt AC Motor
Baterije Eight 6-volt Trojan T105 Batteries
Okvir Automotive style HybriCore™ Chassis, polyester/urethane powder topcoat
Telo Thermoplastic olefin, 2-part top coat of automotive-grade polyurethane
Upravljanje Nosač i zupčanik
Prednji ovjes Strut suspension
Zadnji ovjes Mono-linkage
Kočnice Self-adjusting, mechanical drum brakes on all 4 wheels
Sedište Bucket seats made of polyurethane foam bonded to a durable vinyl cover
Maksimalna brzina unapred 31 km/h
Radijus okretanja 4,0 m
Ukupna dužina 3.032 mm
Ukupna širina 1.253 mm
Ukupna visina (sa krovom) 1.824 mm
Gazeći sloj prednjeg točka 1.023 mm
Međuosovinski razmak 1.961 mm
Gazeći sloj zadnjeg točka 1.021 mm
Minimalna udaljenost od tla 115 mm
Visina podne daske 332 mm
Težina (kg) 640 kg
Kapacitet teretnog prostora 363 kg
Dimenzije teretnog prostora (DxŠxV) 1.046 mm x 1.166 mm x 302 mm
Dimenzija guma 20 x 10 -10 (4 sloja)
Kapacitet sedišta 2 osobe

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.