TMAX

TMAX je neprikosnoveni kralj sportskih skutera. Bio je najprodavaniji sportski skuter u Evropi od svog lansiranja 2001. I više od 20 godina ovo vozilo visokih performansi dalo je hiljadama vozača novi osećaj slobode i zabave. odlazak na posao u grad, izlazak iz grada ili istraživanje lokalnog područja.

TMAX

TMAX je neprikosnoveni kralj sportskih skutera. Bio je najprodavaniji sportski skuter u Evropi od svog lansiranja 2001. I više od 20 godina ovo vozilo visokih performansi dalo je hiljadama vozača novi osećaj slobode i zabave. odlazak na posao u grad, izlazak iz grada ili istraživanje lokalnog područja.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Pravo do MAX.

Simbol Yamahe – radikalno poboljšan! Opremljen instrumentima koji su povezani sa najvišim specifikacijama ikada predstavljenim na Yamaha skuteru. Vrhunski TFT ekran u boji od 7 inča nudi izbor između tri stila prikaza, dok preko Yamaha MyRide aplikacije možete pristupiti MyRide Link-u, koji omogućava povezivanje sa T-MAX-om, dajući vašem pametnom telefonu pristup muzici, vremenu, obaveštenjima i još mnogo toga. Uz Garmin navigaciju, dolazak do odredišta je brži i lakši. Zahvaljujući oštrijem novom dizajnu sa radikalno novim prednjim delom, T-MAX je najdinamičniji i najprivlačniji sportski skuter ikada napravljen od strane Yamahe. Nova prednja maska i minimalni dupli farovi daju ovom T-MAX-u izgled inspirisan motociklima iz segmenta supersporta, dok ga poboljšana ergonomija čini najudobnijim načinom kretanja. A moćni EURO5 motor od 560ccm od 35kW i ultra-glatki CVT menjač daju vam performanse motocikla uz udobnost skutera.

BITNE KARAKTERISTIKE

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata Redna 2 cilindra, 4-takta, hlađenje vodom, DOHC, 4-ventila
Zapremina 562 cm³
Obrt x hod 70,0 mm x 73.0 mm
Promer kompresije 10:9 : 1
Maksimalna snaga 35.0 kW @ 7,500 okr/min
Maksimalan okretni moment 55.7 Nm @ 5,250 okr/min
Sastav podmazivanja Suvi karter
Napajanje gorivom Ubrizgavanje goriva
Sastav paljenja TCI
Sastav pokretanja Električno
Sastav prenosa Automatski
Potrošnja goriva 4,8l/100km
CO2 Emisija 112g/km
Sastav prednjeg ogibljenja Teleskopske viljuške
Hod prednjeg ogibljenja 120 mm
Sastav zadnjeg ogibljenja Swing unit
Hod zadnjeg ogibljenja 117 mm
Prednja kočnica Hidraulični dvostruki disk, Ø 267 mm
Zadnja kočnica Hidraulični disk, Ø 282 mm
Prednja guma 120/70R15 M/C 56H tubeles
Zadnja guma 160/60R15 M/C 67H tubeles
Ukupna dužina 2,195 mm
Ukupna širina 780 mm
Ukupna visina 1,415 – 1,470 mm (podesiv vetrobran)
Visina sedišta 800 mm
Međuosovinski razmak 1.575 mm
Minimalna udaljenos od tla 135 mm
Težina (s punim rezervoarom ulja i goriva) 218 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo 15 L

SVOJE KREACIJE PONESI SA SOBOM

Sastavi motocikl Yamaha koji ti najviše odgovara u prekrasnom 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije — i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je zaživela pred tvojim očima!

phone-mask app phone screen

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.