PW50

Pre 40 godina mini motor PW50 predstavljen je najmlađim vozačima i njihovim roditeljima kako bi mogli da zajedno uživaju u off road vožnjama i stvore fantastične nezaboravne trenutke. Zato je PW50 mnogo više od dečijeg motora za zabavu.

PW50

Pre 40 godina mini motor PW50 predstavljen je najmlađim vozačima i njihovim roditeljima kako bi mogli da zajedno uživaju u off road vožnjama i stvore fantastične nezaboravne trenutke. Zato je PW50 mnogo više od dečijeg motora za zabavu.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Off road avantura počinje ovde.

Sigurnosne karakteristike uključuju podesiv gas koji roditeljima omogućava ograničenje brzine kako bi se uskladila sa veštinama mladih vozača – i osovinski pogon koji je izuzetno jednostavan za održavanje. I nema brige sa menjanjem brzina, njegov energični 2-taktni motor 50ccm radi pomoću potpuno automatskog prenosa za jednostavnu upotrebu „okreni-i-kreni“. Sa samo 39 kg, ovaj lagan i kompaktan mini-motor idealan je način da se vaše dete zabavlja i uživa dok razvija svoje vozačke veštine. Svaki roditelj svom detetu želi pružiti najbolje u životu. I nema boljeg načina za vaše dete da startuje u svetu dvotočkaša, nego da počne sa PW50. Yamaha je predvodnik u dizajnu i proizvodnji mini-motora već više od 25 godina. Pogled izbliza na bilo koji motor za mlade pokazuje zašto smo još uvijek izbor broj jedan. Namenjen početnicima, “okreni-i-kreni“ PW50 koristi se sigurnosnim karakteristikama i dizajnom prilagođenim korisniku, što ga čini idealnim izborom za početnike. Sa tehnologijom koja zahteva malo održavanja te Yamahinom kvalitetom i pouzdanošću, ovaj stilizovani mini-motor jednostavan je za vožnju i servisiranje.

BITNE KARAKTERISTIKE

DODATNA OPREMA

Za detaljan spisak i cene obratite se Vašem Yamaha dileru.

KONTAKTIRAJTE NAS

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata vazdusno hlađenje, 2-takta, Jednocilindričan, nagnut prema napred, Membranski ventil
Zapremina 49cc
Obrt x hod 40,0 mm x 39,2 mm
Promer kompresije 6,0 : 1
Maksimalna snaga
Maksimalan obrtni moment
Sistem podmazivanja Yamaha automatsko podmazivanje
Tip kvačila Mokro, Centrifugalno automatski
Karburator Mikuni VM12/1
Sistem paljenja CDI
Sistem pokretanja Nožno
Sistem prenosa Automatski
Završni prenos Osovina
Okvir Čelične cevi
Sistem vešanja napred Teleskopske viljuške
Hod vešanja napred 60 mm
Ugao prednje viljuške 25º30
Predtrag 50 mm
Sistem vešanja pozadi Njihajuća ruka
Hod vešanja pozadi 50 mm
Prednja kočnica bubanj mm
Zadnja kočnica bubanj mm
Prednja guma 2.50-10 4PR
Zadnja guma 2.50-10 4PR
Ukupna dužina 1.245 mm
Ukupna širina 610 mm
Ukupna visina 705 mm
Visina sedišta 475 mm
Međuosovinski razmak 855 mm
Minimalna udaljenost od tla 95 mm
Težina (sa punim rezervoarom ulja i goriva) 41 kg
Kapacitet rezervoara goriva 2,0 Litara
Kapacitet rezervoara za ulje 0,30 Litara

SVOJE KREACIJE PONESI SA SOBOM

Sastavi motocikl Yamaha koji ti najviše odgovara u prekrasnom 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije — i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je zaživela pred tvojim očima!

phone-mask app phone screen

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.