XMAX 300

Kada vidite šta XMAX 300 može da ponudi, ne čudi što je ovaj stilski sportski skuter jedan od najprodavanijih modela u klasi. Uz dinamičan novi dizajn karoserije i mogućnost povezivanja sa pametnim telefonom, novi XMAX 300 visoke specifikacije je opremljen da svako putovanje učini posebnim iskustvom

XMAX 300

Kada vidite šta XMAX 300 može da ponudi, ne čudi što je ovaj stilski sportski skuter jedan od najprodavanijih modela u klasi. Uz dinamičan novi dizajn karoserije i mogućnost povezivanja sa pametnim telefonom, novi XMAX 300 visoke specifikacije je opremljen da svako putovanje učini posebnim iskustvom

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Pratite MAX

Sa novim XMAX 300 možete da ostanete u kontaktu sa prijateljima, porodicom i poslom. Samo preuzmite Yamahinu besplatnu MyRide aplikaciju, povežite svoj pametni telefon preko Bluetooth-a i možete videti dolazne pozive i poruke na novom LCD ekranu od 4,3 inča. MyRide aplikacija vam takođe daje pristup širokom spektru informacija o radu motora i podacima o vožnji. Dinamičan i oštar dizajn sa novim prednjim osvetljenjem u obliku slova X daje novom XMAX 300 još radikalniji i prepoznatljiviji izgled, a nove bočne plastike u obliku 3D “bumeranga” pojačavaju čistu MAX DNK liniju. Visoko postavljeni LED prednji migavci čine vas vidljivijim u gradskoj gužvi, a novo sedište poboljšava udobnost i komfor. XMAX 300 je razvijen da vam pruži vrhunsku kombinaciju elegantnog dobrog izgleda, odličnih performansi i visokog nivoa funkcionalnosti. Novi XMAX 300 podiže iskustvo vožnje na drugi nivo sa svojim dinamičnim izgledom i LED farovima u obliku slova X koji izazivaju pažnju, bolje nego ikada.

BITNE KARAKTERISTIKE

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata 4-ventila, 4-takta, Jednocilindričan, Hlađenje tekućinom, EURO5, SOHC
Zapremina 292cc
Obrt x hod 70.0×75.9mm
Promer kompresije 10,9 : 1
Maksimalna snaga 20,6 kW @ 7.250 okr/min
Maksimalan obrtni moment 29,0 Nm @ 5.750 okr/min
Sistem podmazivanja Mokri karter
Napajanje gorivom Ubrizgavanje goriva
Sistem paljenja TCI
Sistem pokretanja Električno
Sistem prenosa Automatski sa V-remenom
Potrošnja goriva 3.0L/100km
CO2 emisija 70 g/km
Sistem vešanja napred Teleskopske viljuške
Hod vešanja napred 110 mm
Sistem vešanja pozadi Unit swing
Hod vešanja pozadi 79 mm
Prednja kočnica Hidraulični disk, Ø 267 mm
Zadnja kočnica Hidraulični disk, Ø 245 mm (ABS)
Prednja guma 120/70-15
Zadnja guma 140/70-14
Ukupna dužina 2.180 mm
Ukupna širina 795 mm
Ukupna visina 1.410 mm (podesiv vetrobran 1,460mm)
Visina sedišta 795 mm
Međuosovinski razmak 1.540 mm
Minimalna udaljenost od tla 135 mm
Ukupna težina 183 kg
Kapacitet rezervoara goriva 13,2 Litara

SVOJE KREACIJE PONESI SA SOBOM

Sastavi motocikl Yamaha koji ti najviše odgovara u prekrasnom 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije — i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je zaživela pred tvojim očima!

phone-mask app phone screen

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.