Tricity 300

U današnjem svetu vreme je dragoceno. Pa ipak mnogi od nas svakog dana putuju satima na posao i sa posla, trošeći svoje vreme i novac. Međutim to ne mora biti tako. Yamaha Tricity 300 spremna je da ponudi praktičnu, pristupačnu i ugodnu alternativu čak i onima koji poseduju samo B kategoriju.

Tricity 300

U današnjem svetu vreme je dragoceno. Pa ipak mnogi od nas svakog dana putuju satima na posao i sa posla, trošeći svoje vreme i novac. Međutim to ne mora biti tako. Yamaha Tricity 300 spremna je da ponudi praktičnu, pristupačnu i ugodnu alternativu čak i onima koji poseduju samo B kategoriju.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Najbolji potez u gradu. YAMAHA Tricity 300.

Sve u vezi sa ovim vrhunskim skuterom iz serije Urban Mobility osmišljeno je da bude jednostavno, lagano i zabavno za putovanje. Moguće ga je voziti i samo sa B kategorijom. Dvostruki prednji točkovi pružaju dodatnu sigurnost u vožnji, a lagani upravljač i uske dimenzije olakšavaju kretanje prometnim ulicama. Tilt-Lock sistem zaključavanja točkova pomoći će Vam da se potpuno opustite dok čekate duga crvena svetla. A kad se upali zeleno, moćni BLUE CORE agregat od 300 ccm odvešće Vas do vašeg odredišta u pravo vreme. Uz najbolji dizajn  i vodeće specifikacije u svojoj klasi, Tricity 300 najbolji je potez u gradu! Yamaha podiže urbanu mobilnost na novi nivo sa Tricity 300. Njegov ekonomični Blue Core EURO5 motor od 300 kubika daje Vam dovoljno snage za vožnju na dužim razdaljinama na autoputu. A njegov snažan obrtni moment i glatko ubrzanje čine ovo najpametnijim i najbržim načinom kretanja u gradu i po njemu.

BITNE KARAKTERISTIKE

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata 1-cilindrični, 4-takta, hlađenje vodom, SOHC, 4-ventila, EURO5
Zapremina 292 cm³
Obrt x hod 70.0 mm x 75.9 mm
Promer kompresije 10:9 : 1
Maksimalna snaga 20.6 kW @ 7.250 okr/min
Maksimalan obrtni moment 29 Nm @ 5,750 okr/min
Sastav podmazivanja Mokri karter
Napajanje gorivom Ubrizgavanje goriva
Sastav paljenja TCI
Sastav pokretanja Električno
Sastav prenosa Automatski s V-remenom
Potrošnja goriva 3,3l/100km
CO2 Emisija 77g/km
Sastav prednjeg ogibljenja Dvostruka teleskopske viljuške
Hod prednjeg ogibljenja 100 mm
Sastav zadnjeg ogibljenja Njihajuća ruka
Hod zadnjeg ogibljenja 84 mm
Prednja kočnica hidraulični disk, Ø 267 mm
Zadnja kočnica Hidraulični jednostruki disk, Ø 267 mm
Prednja guma 120/70-14M/C 55P bez cevi
Zadnja guma 140/70-14M/C 62P bez cevi
Ukupna dužina 2,250 mm
Ukupna širina 815 mm
Ukupna visina 1,470 mm
Visina sedišta 795 mm
Međuosovinski razmak 1.595 mm
Minimalna udaljenost od tla 130 mm
Ukupna težina 239 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo 13 L

SVOJE KREACIJE PONESI SA SOBOM

Sastavi motocikl Yamaha koji ti najviše odgovara u prekrasnom 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije — i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je zaživela pred tvojim očima!

phone-mask app phone screen

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.