FX HO

Bilo da se radi o opuštenom putovanju ili sportskoj vožnji, neverovatni FX HO model jednostavno ispunjava očekivanja. Da li želite čamac koji nudi savršenu kombinaciju performansi i udobnosti, sa nizom karakteristika dizajniranih za maksimalno zadovoljstvo u vožnji? - Svideće vam se ova mašina.

FX HO

Bilo da se radi o opuštenom putovanju ili sportskoj vožnji, neverovatni FX HO model jednostavno ispunjava očekivanja. Da li želite čamac koji nudi savršenu kombinaciju performansi i udobnosti, sa nizom karakteristika dizajniranih za maksimalno zadovoljstvo u vožnji? – Svideće vam se ova mašina.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Savremeni svestrani model.

Izuzetan motor od 1812 ccm, sa pumpom za gorivo pod visokim pritiskom i inteligentnim elektronskim sistemom za kontrolu gasa, pruža elegantne, moćne i efikasne performanse. Elegantan, lagan NanoXcel trup, sa svojim izvanrednim RiDE sistemom, obećava najudobnije i najstabilnije rukovanje koje ste ikada iskusili. Sa karakteristikama kao što su režim male brzine i tempomat, luksuzna sedišta sa tri sedišta, velika, stabilna platforma za plivanje, izuzetno duboka traka za trčanje, dva hvata, puno prostora za odlaganje koji garantuje vrhunsko iskustvo kada ste sami sa njihovim partnerom , porodice i prijatelja, FX HO je zaista svestran model.

BITNE KARAKTERISTIKE

DODATNA OPREMA

Za detaljan spisak i cene obratite se Vašem Yamaha dileru.

KONTAKTIRAJTE NAS

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata 4-takta, 1.8 Liter High Output, 4- cilindarski
Zapremina 1,812ccm.
Obrt x hod 86,0 mm x 78,0 mm.
Odnos kompresije 11.0 : 1
Vrsta pumpe 155-mm visokog pritiska
Gorivo Bezolovno benzinsko gorivo
Kapacitet goriva 70 litara
Dužina 3.58 m
Širina 1.27 m
Visina 1.23 m
Suva težina (kg) 375 kg
Kapacitet rezervoara prtljaga 168.3 litara
Kapacitet putnika 1-3 osobe

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.