TRACER 9

Bez obzira da li je vaša destinacija iz snova blizu ili daleko, TRACER 9 je najinspirativniji i najuzbudljiviji način putovanja. Turing je mnogo više od samo vožnje – i sa svojom lakom ergonomijom, aerodinamičnom karoserijom i izdašnim kapacitetom prtljaga, ovaj motocikl je dizajniran da osigura da vi i vaš partner možete uživati u svakom minutu svakog putovanja.

TRACER 9

Bez obzira da li je vaša destinacija iz snova blizu ili daleko, TRACER 9 je najinspirativniji i najuzbudljiviji način putovanja. Turing je mnogo više od samo vožnje – i sa svojom lakom ergonomijom, aerodinamičnom karoserijom i izdašnim kapacitetom prtljaga, ovaj motocikl je dizajniran da osigura da vi i vaš partner možete uživati u svakom minutu svakog putovanja.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Pojačajte svoje emocije

Njegov ekonomični 890cc CP3 motor visokog obrtnog momenta ima fleksibilnost da krstari bilo kojom brzinom koja vam je najbolja, a sa mogućnošću vožnje preko 350 km između ponovnog punjenja goriva, možete preći ogromne razdaljine u jednom danu. A kada ste raspoloženi da vozite agresivnije, TRACER 9 ima snagu i agilnost da pokrene vaš adrenalin na legendarnim evropskim planinskim putevima. Gde god da putujete, uvek možete da se oslonite na pametnu tehnologiju TRACER 9 koja će svaku vožnju učiniti uzbudljivijom. Njegov 6-osni IMU upravlja elektronskim pomagalima koji vam daju kontrolu i sigurnost na različitim podlogama i vremenskim uslovima, dok dva TFT displeja i potpuno LED osvetljenje naglašavaju premium specifikaciju ovog svestranog Sport Tourera. U 2015. prvi TRACER 900 je zauvek promenio klasu Sport Touring. Sa svojim CP3 motorom bogatim obrtnim momentom, sportskom šasijom i svestranošću, postao je izbor motocikla za preko 50.000 evropskih vozača koji žele okretan i uzbudljiv višenamenski motocikl sa puno stava. Možda nije iznenađenje da je to najprodavaniji motocikl u svojoj klasi.

BITNE KARAKTERISTIKE

DODATNA OPREMA

Za detaljan spisak i cene obratite se Vašem Yamaha dileru.

KONTAKTIRAJTE NAS

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata Vodeno hlađenje, 4-takta, 4-ventila, 3 – cilindara, DOHC
Zapremina 890 cm³
Obrt x hod 78 mm x 62,1 mm
Promer kompresije 11,5 : 1
Maksimalna snaga 87,5 kW (119 KS) @ 10.000 o/min
Maksimalan obrtni moment 93,0 Nm (9,5 kg-m) @ 7.000 o/min
Sastav podmazivanja Mokri karter
Tip kvačila Mokro, Višestruki diskovi
Karburator Elektronsko ubrizgavanje goriva
Sastav paljenja TCI
Sastav pokretanja Električno
Sastav prenosa Stalan otvor, 6-brzinski
Završni prenos Lanac
Prosečna potrošnja 5.0 L/100km
CO2 emisija 116 g/km
Okvir Dijamant oblik
Sastav prednjeg ogibljenja Teleskopske viljuške
Hod prednjeg ogibljenja 130 mm
Ugao prednje viljuške’ 25° 00’
Predtrag 108 mm
Sastav zadnjeg ogibljenja Swing unit, link
Hod zadnjeg ogibljenja 137 mm
Prednja kočnica Hidraulični dvostruki disk, Ø 298 mm
Zadnja kočnica Hidraulični jednostruki disk, Ø 245 mm
Prednja guma 120/70Z R17 M/C (58W) (tubeless)
Zadnja guma 180/55Z R17 M/C (73W) (tubeless)
Ukupna dužina 2.175 mm
Ukupna širina 885 mm
Ukupna visina 1.430 mm-1.470 mm
Visina sedišta 810 mm-825 mm
Međuosovinski razmak 1.500 mm
Minimalna udaljenost od tla 135 mm
Težina (s punim rezervoarom ulja i goriva) 213 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo 18.7 l
Kapacitet rezervoara za ulje 3,5 l

SVOJE KREACIJE PONESI SA SOBOM

Sastavi motocikl Yamaha koji ti najviše odgovara u prekrasnom 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije — i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je zaživela pred tvojim očima!

phone-mask app phone screen

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.