R125

R označava trku. I svaki motocikl u legendarnoj porodici R-serije može pratiti svoje korene pravo do Yamahinih pobedničkih MotoGP® i World Superbike mašina. Radikalna nova karoserija na novom R125 nasleđena je od R1 i R7, dajući ovom laganom Supersportu od 125 kubika ozbiljan stav prema velikom biciklu.

R125

R označava trku. I svaki motocikl u legendarnoj porodici R-serije može pratiti svoje korene pravo do Yamahinih pobedničkih MotoGP® i World Superbike mašina. Radikalna nova karoserija na novom R125 nasleđena je od R1 i R7, dajući ovom laganom Supersportu od 125 kubika ozbiljan stav prema velikom biciklu.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

R-Konekcija

Sa Supersport geometrijom razvijenom za trke, Deltabox šasija je opremljena najsavremenijim 41 mm KYB okrenutim naopako prednjim viljuškama i zadnjim vešanjem tipa link za super-agilno rukovanje. Raspored naslona za noge/sedišta/upravljača daje sportski položaj u vožnji za optimalnu kontrolu – a novi 5-inčni TFT instrumenti sa mogućnošću povezivanja pametnog telefona preko Bluetooth®-a vas obaveštavaju i održavaju kontakt. Opremljen snažnim centralnim LED farovima i dvostrukim LED pozicionim svetlima i nosom u obliku slova M, njegovo agresivno novo lice odiše čistom DNK serije R. Za snažne performanse pri svim brzinama, 125ccm EURO5 4-taktni motor opremljen je Yamahinom tehnologijom promenljivog aktiviranja ventila (VVA) koja povećava snagu – a sistem kontrole vuče i pomoćno i klizno kvačilo poboljšavaju kontrolu kada ubrzavate i usporavate. Sa vrhunskom završnom obradom dostupnom u izboru Icon Blue i Tech Black, R125 ima sve što vam je potrebno za povezivanje u R/World. Yamaha R125 je motocikl bez kompromisa koji je napravljen za mlade vozače poput Vas koji žele da otkriju vrhunsko lako Supersport iskustvo. I baš kao svaka mašina visokih tehnologija u legendarnoj porodici R-serije, ovaj model sa A1 licencom spreman je da Vas uvede u uzbudljivo novo iskustvo vožnje bez ograničenja.

BITNE KARAKTERISTIKE

DODATNA OPREMA

Za detaljan spisak i cene obratite se Vašem Yamaha dileru.

KONTAKTIRAJTE NAS

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata Vodeno hlađenje, 4-takta, SOHC, 4-ventila, EURO5
Zapremina 125cc
Obrt x hod 52,0 mm x 58,7 mm
Promer kompresije 11,2 : 1
Maksimalna snaga 11,0 kW (15,0KS) @ 10.000 okr/min
Verzija sa smanjenom snagom kW (KS) @ okr/min
Maksimalan okretni moment 11,5 Nm (1,16 kg-m) @ 8.000 okr/min
Sastav podmazivanja Mokri karter
Tip kvačila Mokro, namotana opruga sa više diskova
Rasplinjač Elektronsko ubrizgavanje goriva
Sastav paljenja TCI (digitalno)
Sastav pokretanja Električno
Sastav prenosa Stalan otvor, 6-brzinski
Potrošnja goriva 2.1l/100km
CO2 emisija 47g/km
Završni prenos Lanac
Okvir Čelični Deltabox
Sastav prednjeg ogibljenaj Preokrenuta teleskopske viljuške, Ø 41 mm
Hod prednjeg ogibljenja 130 mm
Kut prednje viljuške 26º
Predtrag 95 mm
Sastav zadnjeg ogibljenja Njihajuća ruka, (Link sastav ogibljenja)
Hod zadnjeg ogibljenja 110 mm
Prednja kočnica Hidraulični disk, Ø 292 mm
Zadnja kočnica Hidraulični disk, Ø 220 mm
Prednja guma 100/80-17 M/C
Zadnja guma 140/70-17 M/C
Ukupna dužina 1.990 mm
Ukupna širina 715 mm
Ukupna visina 1.145 mm
Visina sedišta 820 mm
Međuosovinski razmak 1.325 mm
Minimalna udaljenost od tla 160 mm
Težina (s punim rezervoarom ulja i goriva) 144 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo 11,0 Litara
Kapacitet rezervoara za ulje 1,15 Litara

SVOJE KREACIJE PONESI SA SOBOM

Sastavi motocikl Yamaha koji ti najviše odgovara u prekrasnom 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije — i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je zaživela pred tvojim očima!

phone-mask app phone screen

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.