D’elight

Vreme je nešto najdragocenije što imate - i ono što vam je važno jeste mogućnost da jednostavno prošetate gradom i okolinom sa najvećim mogućim stilom i efikasnošću. Zabavno i lako za vožnju, ovo atraktivno novo gradsko vozilo jedno je od najbolje dizajniranih, najbržih i najekonomičnijih rešenja za ličnu mobilnost.

D’elight

Vreme je nešto najdragocenije što imate – i ono što vam je važno jeste mogućnost da jednostavno prošetate gradom i okolinom sa najvećim mogućim stilom i efikasnošću. Zabavno i lako za vožnju, ovo atraktivno novo gradsko vozilo jedno je od najbolje dizajniranih, najbržih i najekonomičnijih rešenja za ličnu mobilnost.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Jednostavno kretanje

Sa svežim i novim uniseks izgledom, najnoviji D’elight skuter donosi sve gore navedeno – i još mnogo toga! To je najlakši gradski skuter za kratke vožnje, čineći ga udobnijim za vožnju i lakšim za manevrisanje – a njegove kompaktne dimenzije znače da je idealan za probijanje gužvi u saobraćaju. Njegov tih i ekonomičan motor od 125 kubika sada ima automatsku funkciju Start & Stop za smanjenje emisija radi čišćeg okruženja, dok se integrisana kaciga može čuvati u prostoru ispod dvostrukog sedišta. Yamahin logotip znači da je pouzdanost zagarantovana – i sa izuzetno konkurentnom cenom, novi model D’elight ima sve više smisla u svakom pogledu. Sloboda da idete kuda i kad god poželite važnija je nego ikad. Drugi načini navigacije gradom više nisu dovoljno dobri za vas. I upravo sada trebate potražiti alternativne oblike lične mobilnosti kako biste osigurali kontinuiranu nezavisnost.

BITNE KARAKTERISTIKE

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata EURO5, SOHC, 4-takta, Vazdušno hlađenje, 2 ventila
Zapremina 125 ccm
Obrt x hod 52,4 mm x 57,9 mm
Promer kompresije 10,2 : 1
Maksimalna snaga 6,2 kW @ 7.000 okr/min
Maksimalan obrtni moment 9,8 Nm @ 5.000 okr/min
Sistem podmazivanja Mokri karter
Napajanje gorivom Ubrizgavanje goriva
Sistem paljenja TCI
Sistem pokretanja Električno
Sistem prijenosa Automatski sa V-remenom
Potrošnja goriva 1,9L/100km
Emisija CO2 43g/km
Sistem vešanja napred Teleskopske viljuške
Hod vešanja napred 81 mm
Sistem vešanja pozadi Njihajuća ruka
Hod vešanja pozadi 68 mm
Prednja kočnica Hidraulička jednostruka disk kočnica
Zadnja kočnica Mehanička bubanj kočnica s polukružnim kočnim čeljustima
Prednja guma 90/90-12 44J bez cevi
Zadnja guma 90/90-10 56J bez cevi
Ukupna dužina 1.805 mm
Ukupna širina 685 mm
Ukupna visina 1.160 mm
Visina sedišta 800 mm
Međuosovinski razmak 1.275 mm
Minimalna udaljenost od tla 125 mm
Ukupna težina 101 kg
Kapacitet rezervoara goriva 5,5 l /1,5 usgal / 1,2 Imp.gal

SVOJE KREACIJE PONESI SA SOBOM

Sastavi motocikl Yamaha koji ti najviše odgovara u prekrasnom 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije — i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je zaživela pred tvojim očima!

phone-mask app phone screen

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.