2023 Tricity 125

Mnogi od nas se okreću od prenatrpanih sistema javnog prevoza – a sa rastućim troškovima goriva i gradskim putarinama, putovanje automobilom nije uvek realna ponuda. Tako da nikada nije bilo boljeg vremena da vidite kako vam Tricity 125 može pružiti potpunu slobodu u vašem gradu.

2023 Tricity 125

Mnogi od nas se okreću od prenatrpanih sistema javnog prevoza – a sa rastućim troškovima goriva i gradskim putarinama, putovanje automobilom nije uvek realna ponuda. Tako da nikada nije bilo boljeg vremena da vidite kako vam Tricity 125 može pružiti potpunu slobodu u vašem gradu.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Volim način na koji se kreće.

Pokrenut najnovijim EURO5 125cc Blue Core motorom sa novim Stop & Start sistemom, ovaj stilski skuter sa 3 točka nudi živahne performanse uz impresivnu ekonomičnost goriva. Njegovi dvostruki nagnuti prednji točkovi daju Vam povećan osećaj stabilnosti i samopouzdanja u krivinama – a pošto možete da ga vozite sa B-licencom*, kretanje sa Tricity 125 je lako! (*Ograničenja i ograničenja mogu da važe za svaku zemlju prema važećim zakonima. Pored toga, Yamaha preporučuje svim vozačima da prođu kurs obuke za motocikl pre nego što voze bilo koja dva ili tri točka.) Njegova nova šasija sa prefinjenim zadnjim vešanjem i većom površinom podnožja obezbeđuju najviši nivo udobnosti u vožnji – a sa novim povezanim LCD instrumentima možete da vidite obaveštenja u realnom vremenu o dolaznim pozivima, društvenim medijima, imejlovima i tekstovima preuzimanjem Yamahine besplatne aplikacije MyRide. Tricity 125: Volim način na koji se krećem. Tricity 125 je tako privlačan za širok spektar kupaca jer je jedini skuter sa 3 točka u klasi od 125 kubika – što ga čini najlakšim i najagilnijim vozilom za gradsku mobilnost ovog tipa. A ovaj putnik koji se lako koristi je dizajniran da unese pravi osećaj samopouzdanja u vožnji i povećan osećaj stabilnosti što ga čini idealnim za sve.

BITNE KARAKTERISTIKE

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata 1-cilindrični, 4-takta, hlađenje vodom, SOHC, 4-ventila, EURO5
Zapremina 125 cm³
Obrt x hod 52.0 mm x 58.7 mm
Promer kompresije 11.2 : 1
Maksimalna snaga 9.0 kW @ 8.000 okr/min
Maksimalan obrtni moment 11.2 Nm @ 6.000 okr/min
Sastav podmazivanja Mokri karter
Napajanje gorivom Ubrizgavanje goriva
Sastav paljenja TCI
Sastav pokretanja Električno
Sastav prenosa Automatski s V-remenom
Potrošnja goriva 2,3l/100km
CO2 Emisija 54g/km
Sastav prednjeg ogibljenja Teleskopske viljuške
Hod prednjeg ogibljenja 90 mm
Sastav zadnjeg ogibljenja Njihajuća ruka
Hod zadnjeg ogibljenja 90 mm
Prednja kočnica Hidraulični disk
Zadnja kočnica Hidraulični jednostruki disk
Prednja guma 90/80-14M/C 43P bez cevi
Zadnja guma 130/70-13M/C 63P bez cevi
Ukupna dužina 1,995 mm
Ukupna širina 750 mm
Ukupna visina 1,215 mm
Visina sedišta 785 mm
Međuosovinski razmak 1.410 mm
Minimalna udaljenost od tla 125 mm
Ukupna težina 168 kg
Kapacitet rezervoara za gorivo 7,2 L

SVOJE KREACIJE PONESI SA SOBOM

Sastavi motocikl Yamaha koji ti najviše odgovara u prekrasnom 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije — i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je zaživela pred tvojim očima!

phone-mask app phone screen

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.