2023 XSR125 Legacy

Ovaj lagani model 'Faster Sons' je idealan bicikl za sve koji cene bezvremenski dizajn i autentičan stil – ali takođe žele sportske performanse koje dolaze sa najnovijom tehnologijom motora i šasije. Inspirisan prošlošću i napravljen za budućnost, XSR125 Legacy je vrhunski izbor za svakog vozača – početnika, iskusnog ili povratnika.

2023 XSR125 Legacy

Ovaj lagani model ‘Faster Sons’ je idealan bicikl za sve koji cene bezvremenski dizajn i autentičan stil – ali takođe žele sportske performanse koje dolaze sa najnovijom tehnologijom motora i šasije. Inspirisan prošlošću i napravljen za budućnost, XSR125 Legacy je vrhunski izbor za svakog vozača – početnika, iskusnog ili povratnika.

ZATRAŽITE PONUDU

Preuzmite cenovnik

Vožnja kroz vreme

Pogledajte bliže XSR125 Legacy i videćete da je napravljen da se ističe u svakoj gomili. Točkovi sa krakovima sa obodima zlatne boje, kao i okrugli prednji farovi i kružni LCD instrumenti daju ovom neoretro stilu čist izgled i osećaj koji nikada ne izlazi iz mode. I svideće Vam se lepo izrađeni detalji, uključujući aluminijumske nosače, posvećene nisko-ključne boje i elegantnu grafiku. I čim pokrenete tečno hlađeni motor od 125 kubika, znaćete da ovaj snažan lagani motor ima performanse koje su Vam potrebne. Razvijajući 11kV – gornju granicu za vozače sa A1 licencom – XSR125 Legacy proizvodi snažno ubrzanje kroz brzine. Njegov Deltabox okvir i naopačke viljuške obezbeđuju lagano sportsko rukovanje – a uspravan položaj za vožnju pruža udobnu vožnju svaki put. Izbor lakih motocikala nikada nije bio veći. A ponekad može biti teško odlučiti šta zaista želite. Yamaha Sport Heritage modeli kombinuju bezvremenski stil iz drugog doba sa dokazanim kvalitetom i najnovijom tehnologijom motora i šasije. A XSR125 Legacy će učiniti Vašu odluku mnogo lakšom.

BITNE KARAKTERISTIKE

DODATNA OPREMA

Za detaljan spisak i cene obratite se Vašem Yamaha dileru.

KONTAKTIRAJTE NAS

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

Tip agregata Tečno hlađenje, SOHC, Jednocilindričan, 4-takta
Zapremina 124 ccm
Obrt x hod 52,0 mm x 58,6 mm
Promer kompresije 11.2 : 1
Maksimalna snaga 11,0 kW pri 10.000 o/min
Maksimalan okretni moment 11,5 Nm pri 8.000 o/min
Sastav podmazivanja Mokri karter
Tip kvačila Mokro, Višestruki diskovi
Rasplinjač Elektronično ubrizgavanje goriva
Sastav paljenja TCI
Sastav pokretanja Električno
Sastav prenosa Stalan otvor, 6-brzinski
Završni prenos Lanac
Prosečna potrošnja 2.1 L/100 km
CO2 emisija 47 g/km
Okvir Dijamant oblik
Sastav prednjeg ogibljenja Teleskopska obrnuta viljuška prečnika Ø 37 mm
Hod prednjeg ogibljenja 130 mm
Ugao prednje viljuške 26º
Predtrag 95 mm
Sastav zadnjeg ogibljenja Swingarm
Hod zadnjeg ogibljenja 110 mm
Prednja kočnica hidraulični jednostruki disk, Ø 267 mm
Zadnja kočnica Hidraulični jednostruki disk, Ø 220 mm
Prednja guma 110/70-17
Zadnja guma 140/70-17
Ukupna dužina 2.005 mm
Ukupna širina 805 mm
Ukupna visina 1.090 mm
Visina sedišta 815
Međuosovinski razmak 1.330 mm
Minimalna udaljenost od tla 145 mm
Težina (s punim rezervoarom ulja i goriva) 139,5 mm
Kapacitet rezervoara za gorivo 10 L
Kapacitet rezervoara za ulje 1,05 L

SVOJE KREACIJE PONESI SA SOBOM

Sastavi motocikl Yamaha koji ti najviše odgovara u prekrasnom 3D prikazu u 360 stepeni. Odaberi model, dodaj opcije — i pogledaj sebi prilagođenu konfiguraciju motocikla koja je zaživela pred tvojim očima!

phone-mask app phone screen

Uvek nosite kacigu, zaštitu za oči i zaštitnu odeću. Yamaha preporučuje sigurnu vožnju i poštovanje drugih vozača. Fotografije prikazane na ovoj stranici prikazuju profesionalne vozače u kontrolisanim uslovima. Specifikacije Yamaha proizvoda predmet su promene bez prethodne najave i mogu se razlikovati u skladu sa zahtevima i uslovima. Za više informacija obratite se svom Yamaha trgovcu.