PW50

Kada se radi o dečijim mini-motorima, Yamaha ima jasnu prednost. Sa PW50 dizajnom prilagođenim vozaču jednostavno je videti zašto je ovaj 2-taktan 50ccm jak favorit deci i roditeljima. PW50 Otkrijte novi PW50

Off road avantura počinje ovde. PW50

Sigurnosne karakteristike uključuju podesiv gas koji roditeljima omogućava ograničenje brzine kako bi se uskladila sa veštinama mladih vozača – i osovinski pogon koji je izuzetno jednostavan za održavanje. I nema brige sa menjanjem brzina, njegov energični 2-taktni motor 50ccm radi pomoću potpuno automatskog prenosa za jednostavnu upotrebu „okreni-i-kreni“.

Sa samo 39 kg, ovaj lagan i kompaktan mini-motor idealan je način da se vaše dete zabavlja i uživa dok razvija svoje vozačke veštine.

Svaki roditelj svom detetu želi pružiti najbolje u životu. I nema boljeg načina za vaše dete da startuje u svetu dvotočkaša, nego da počne sa PW50. Yamaha je predvodnik u dizajnu i proizvodnji mini-motora već više od 25 godina. Pogled izbliza na bilo koji motor za mlade pokazuje zašto smo još uvijek izbor broj jedan. Namenjen početnicima, “okreni-i-kreni“ PW50 koristi se sigurnosnim karakteristikama i dizajnom prilagođenim korisniku, što ga čini idealnim izborom za početnike. Sa tehnologijom koja zahteva malo održavanja te Yamahinom kvalitetom i pouzdanošću, ovaj stilizovani mini-motor jednostavan je za vožnju i servisiranje.

Detalji

  • Lagano upravljanje i kompaktne dimenzije
  • Jednostavan limitator gasa omogućava roditeljima nadzor
  • Poseban 2-taktan uljni rezervoar za jednostavnu upotrebu
  • Yamahin dizajn, kvaliteta i pouzdanost
  • Pouzdan osovinski pogon osigurava manje održavanja
  • 2-taktan motor 50ccm sa potpuno automatskim prenosom

Bitne karakteristike

Tehnička specifikacija

Dodatna oprema

Za detaljen spisak i cene dodatne opreme obratite se Vašem Yamaha dileru.
Menu