Barel DOO

Osnovani smo 1999. godine u Nišu. I od tada smo proširili našu mrežu prodavnica. Bavimo se prodajom i distribucijom motocikala, skutera, četvorotočkaša, vozila za sneg i nautike. BAREL d.o.o. ovlašćeni je diler za prodaju motocikala i drugih proizvoda marke YAMAHA na teritoriji R. Srbije , ovlašćeni diler za prodaju originalnih YAMAHA rezervnih delova kao i ovlašćeni YAMAHA serviser

yamaha motori srbija barel

Tokom svih ovih godina, od osnivanja, konstantno smo povećavali obim naše delatnosti i trudili smo se da proširimo prodajni asortiman. Osluškivali smo potrebe tržišta i trudili se da udovoljimo zahtevima naših kupaca za robom koja je kvalitetna, privlačnog dizajna i cenovno prihvatljiva. Iz sezone u sezonu, težili smo da ponudimo robu dobro poznatih brendova koja će svojim kvalitetom zadovoljiti najzahtevnije, a istovremeno biti pristupačna prosečnom, domaćem kupcu.

Isto tako, trudimo se da obezbedimo što širu paletu proizvoda i da omogućimo svima, počev od iskusnih, profesionalnih trkača, preko rekreativnih “bajkera”, pa sve do onih koji tek započinju svoj moto život – kupovinu svega što je neophodno, i to na jednom mestu! Naš cilj i moto poslovanja je upravo taj – da kod nas pronađete sve ono što je neophodno za Vas i Vaš motocikl.

Nakon dve decenije uspešnog poslovanja otvorili smo još jedan Yamaha prodajno servisni centar na više od 300 kvadratnih metara i to na adresi Japanska 3 – Novi Beograd. Salon je napravljen po najnovijim Yamahinim standardima, a sve je usmereno na ostvarivanje zadovoljstva kupaca i efikasno pružanje prodajne i servisne podrške. Upravo pored salona nalazi se i motoshop gde Vas čeka najveći izbor opreme vodećih svetskih brendova: Schuberth, Held, Shark, Bering, Momo Design, Acerbis, Oxford, MT helmets.
Menu