D'elight

Vreme je nešto najdragocenije što imate - i ono što vam je važno jeste mogućnost da jednostavno prošetate gradom i okolinom sa najvećim mogućim stilom i efikasnošću. Zabavno i lako za vožnju, ovo atraktivno novo gradsko vozilo jedno je od najbolje dizajniranih, najbržih i najekonomičnijih rešenja za ličnu mobilnost. D'elight Otkrijte novi D'elight

Jednostavno kretanje

Sa svežim i novim uniseks izgledom, najnoviji D’elight skuter donosi sve gore navedeno – i još mnogo toga! To je najlakši gradski skuter za kratke vožnje, čineći ga udobnijim za vožnju i lakšim za manevrisanje – a njegove kompaktne dimenzije znače da je idealan za probijanje gužvi u saobraćaju.

Njegov tih i ekonomičan motor od 125 kubika sada ima automatsku funkciju Start & Stop za smanjenje emisija radi čišćeg okruženja, dok se integrisana kaciga može čuvati u prostoru ispod dvostrukog sedišta. Yamahin logotip znači da je pouzdanost zagarantovana – i sa izuzetno konkurentnom cenom, novi model D’elight ima sve više smisla u svakom pogledu.

Sloboda da idete kuda i kad god poželite važnija je nego ikad. Drugi načini navigacije gradom više nisu dovoljno dobri za vas. I upravo sada trebate potražiti alternativne oblike lične mobilnosti kako biste osigurali kontinuiranu nezavisnost.

Detalji

  • Novi dizajn sa novim svetlima i LCD instrumentima
  • Plava jezgra od 125 cm3 koja ispunjava EURO5 standard
  • Najlakše u klasi
  • Veliko spremište ispod sedišta
  • Start & Stop tehnologija
  • 12-inčni prednji točak, 10-inčni zadnji točak

Bitne karakteristike

Tehnička specifikacija

Dodatna oprema

Za detaljen spisak i cene dodatne opreme obratite se Vašem Yamaha dileru.
Menu