Yamaha El. M26 // M20 // M18 // M12

Quick Overview

RSD0.00

Stanje: Na stanju

Kategorija: NAUTIKA, VANBRODSKI MOTORI,
Tagovi:

Detalji

Jednostavno upalite i krenite

Električni motori predstavljaju najpraktičniji i ekološki najprihvatljiviji način pokretanja malog plovila.

Svaka 12V jedinica nevjerojatno se jednostavno koristi i ima podesivi okvir za brzu i jednostavnu montažu na plovilo. Modeli M26 i M20 imaju i okretnu ručicu upravljanja koja nudi kut nagiba do 45°, s mogućnošću produljenja do 15 cm, i ergonomski oblikovanu dršku.

Oni su izdržljivi, imaju trajne magnetne motore, premaze i kućišta otporna na oštećenja, posebne kompozitne pogonske osovine koje se ne savijaju, ne lome niti korodiraju prilikom uobičajene upotrebe. Poseban propeler protiv zaplitanja rastinja maksimalno iskorištava potisak i odoleva zaplitanju trave i drugih podvodnih ostataka.

Detalji

 • Jednostavan za postavljanje i premještanje
 • Siguran i jednostavan za upravljanje
 • Izdržljiv pouzdan 12V motor
 • Poseban propeler protiv zaplitanja raslinja
 • Push-to-Test mjerač koji omogućava jednostavnu provjeru napunjenosti akumulatora
 • Okretna ručica upravljanja (M20 i M26)
 • Izdržljiva konstrukcija
 • Ekološki prihvatljivo
 • Sustav upravljanja zategnutosti upravljača (M20 i M26)
 • Neuništiva kompozitna osovina
 • Tiha snaga
 • Brzo podešavanje motora po dubini

Propeler protiv zaplitanja 2

Ovo je nova generacija jedinog propelera u industriji koji ima 100%-tnu zaštitu od zaplitanja. Zabačene lopatice "istiskuju" raslinje kako biste mogli proći kroz gustu travu pri bilo kojoj brzini, bez nepotrebnog pražnjenja akumulatora. Dizajnom je poboljšan i uglađen te sada predstavlja pouzdanu učinkovitost propelera.

Okretna ručica upravljanja (M20 i M26)

Uživajte u prednostima naprednije razine iskoristivosti zahvaljujući ručici s mogućnošću nagiba/produljenja dostupnoj kod modela M20 i M26. Budući da osigurava nagib do 45° i mogućnost produljenja do 15 cm, jednostavno se može prilagoditi svakoj situaciji ili stilu ribolova. Modeli M20 i M26 dostupni su s novom udobnom drškom.

Sustav upravljanja zategnutosti upravljača (M20 i M26)

Inovativna spojnica postavljena iznad nosača motora olakšava prilagodbu zategnutosti upravljača na željenu razinu. Olabavite ga za upravljanje bez napora ili ga zategnite za zadržavanje motora na mjestu, čime se omogućuje pravi okomit položaj.

Neuništiva kompozitna osovina

Naše nepopustljive kompozitne osovine snažnije su od čelika i gotovo su neuništive, a prilikom udara imaju svojstvo savijanja prije vraćanja u originalni položaj. Neće se uvrnuti, slomiti, zahrđati niti korodirati.

Mirna i tiha snaga

Iznimno veliki namotaji i izmjenjivači rasipaju toplinu i time dovode do mirnijeg rada, povećane snage akumulatora i produljenog vijeka trajanja motora, dok jedinstveni sustav ležišta smanjuje trenje kako bi se smanjila buka koja plaši ribe. Bit ćete toliko tihi da ribe neće ni čuti da dolazite.

Brzo podešavanje motora po dubini

Zahvaljujući brzom podešavanju motora po dubini možete jednostavno i sigurno mijenjati dubinu. Ova inteligentna značajka olakšava podešavanje po dubini uz čvrsto postavljanje kako bi motor ostao točno gdje želite.

 


Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.


Ocenite

Upravo ocenjujete: Yamaha El. M26 // M20 // M18 // M12

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

  1 Zvezda 2 Zvezde 3 Zvezde 4 Zvezde 5 Zvezde
Quality
Price
Value