YAMAHA FX® High Output

Quick Overview

Isporuka na teritoriji cele Srbije
RSD0.00

Stanje: Na stanju

Kategorija: YAMAHA, NAUTIKA, VODENI SKUTERI
Tagovi:

Detalji

Otkrijte šta zaista znače sveobuhvatne mogućnosti

Idealan spoj performansi i ekonomičnosti, sa značajkama dizajniranim za revolucionarnu plovidbu, bilo sportsku bilo touring vožnju – to je model FX HO.

Agregat od 1.812 ccm najnovije generacije, zajedno sa pumpom visokog pritiska i naprednom elektronskom kontrolom gasa pruža moćne i ekonomične performanse. Elegantan oblik trupa od jedinstvenog i laganog materijala NanoXcel® i neverojatni sstem RiDE garantuju najudobnije, najstabilnije i najpreciznije rukovanje ikad doživljeno.

Model FX HO pruža još više. Značajke poput načina rada No Wake i sisstema Cruise Assist, luksuzno sedalo za 3 osobe, velika platforma za plivanje, praktično postavljene ručke i stepenica za lakše ponovno ukrcavanje, izdašan prostor za odlaganje predmeta – priča se samo nastavlja.

Detalji

 • "High Output" agregat od 1.812 ccm s EFI sustavom
 • Snažan i lagan NanoXcel® trup i paluba
 • Snažna visokoprotočna pogonska turbina i impeler s 3 kraka
 • Revolucionarni sistem RiDE – intuitivno upravljanje
 • Cruise Assist, način rada No Wake i električni trim
 • Prvi sistem daljinskog zaključavanja i načina rada Low-RPM Mode™
 • Jedinstveni sistem podešavanja upravljača u 4 položaja
 • Elektronski rikverc sa kontrolom trakcije
 • Stepenica za lakši ukrcaj sa dve ručke za lakši ponovni ukrcaj
 • Indikatori za F-N-R (naprijed-neutralno-nazad), RiDE i električni trim
 • Prostrano spremište i vodonepropusni spremnici

Tip agregata

4-ventila, 4- cilindarski, 4-takta, DOHC

Kompresor

-

Zapremina

1.812cc

Provrt x hod

86,0 mm x 78,0 mm

Omjer kompresije

11,0 : 1

Sustav hlađenja

Hlađen tekućinom

Vrsta pumpe

155 mm Axial Flow

Gorivo

Bezolovno benzinsko gorivo

Sustav napajanja gorivom

Elektronično ubrizgavanje goriva

Kapacitet goriva

70,0 Litara

Sustav podmazivanja

Mokri karter

Kapacitet ulja

5,3 Litara

Dimenzije

Dužina

3,56 m

Širina

1,23 m

Visina

1,23 m

Suha težina (kg)

376 kg

Karakteristike

Kapacitet spremnika prtljage

125,5 Litara

Kapacitet putnika

1-3 osobe

 
Agregat velike snage od 1.812 ccm

Agregat velike snage od 1.812 ccm

Snaga koja dolazi od agregata velike zapremine i 1.812 ccm je doista uzbudljiva, dok visokoprotočna pogonska turbina i impeler s 3 kraka pomažu da se ta snaga pretvori u nevjerojatno ubrzanje. Sustav elektronskog ubrizgavanja goriva (EFI) daje najglađu moguću snagu i učinkovit, ekonomičan rad, čak i kada se koristi uobičajeno bezolovno gorivo.

Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics)

Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics)

Revolucionarni sustav RiDE transformira užitak plovidbe i donosi nevjerojatan osjećaj pouzdanosti svakom vozaču bez obzira na prethodno iskustvo. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje povucite ručicu gasa na desnoj ručki – za usporavanje i hod unatrag povucite ručicu na lijevoj ručki. Da, zaista je tako jednostavno!

Lagani NanoXcel® trup i paluba

Lagani NanoXcel® trup i paluba

Hidrodinamični trup i paluba izrađeni su koristeći jedinstvenu Yamaha tehnologiju NanoXcel® – zahvaljujući čemu je masa za 25 % manja u odnosu na konvencionalne materijale – pa tako model FX HO pruža izuzetno okretno upravljanje, kao i optimalnu učinkovitost potrošnje goriva. Trup i paluba dizajnirani su prema najnovijim idejama pa tako nude prostor i stabilnost, uz dodatna spremišta i udobnost u plovidbi.

elektronska "Drive-by-Wire" kontrola gasa

elektronska "Drive-by-Wire" kontrola gasa

Napredni sustav elektronske kontrole gasa oduševit će Vas "inteligentnim" značajkama. Koristite Cruise-Assist za odabir i održavanje željene brzine plovidbe, način rada No Wake za jednostavno navigiranje kroz područja u kojima treba održavati malu brzinu. Osim toga, elektronsko upravljana vožnja natrag sa sustavom kontrole trakcije olakšava glatko manevriranje i brzi izlaz iz tijesnih prolaza.

Elektronički trim i moderni instrumenti

Elektronički trim i moderni instrumenti

Elektronski sustav trima s 2 jednostavne tipke na lijevoj ručki osigurava potpuno upravljanje položajem trima u svakom trenutku. Slobodno okrećite i mijenjate položaje trima prilikom nagle promjene smjera, a zatim ih ponovo okrenite i mijenjajte kako biste se udaljili najvećom brzinom. Jasni indikatori za trim, sustav RiDE i položaji F-N-R (naprijed-neutralno-nazad), značajke su instrumenata modela FX HO.

Daljinsko zaključavanje i način rada Low-RPM Mode™

Daljinsko zaključavanje i način rada Low-RPM Mode™

Ovaj inovativni sustav prvi je takav u industriji. Jednim pritiskom tipke daljinskog upravljača aktivirat će se posebni "L" način rada (niski broj okretaja) kako bi se ograničila najveća brzina – idealno za kontrolirano upravljanje. Kako biste bili zaštićeni i bezbrižni, pritiskom druge tipke deaktivira se paljenje, čime se sprječava slučajno pokretanje ili neovlaštena plovidba.

Opremljen luksuznim i praktičnim značajkama

Opremljen luksuznim i praktičnim značajkama

Od upravljanja sa 4 koraka i mogućnosti nagiba do udobnog sjedala za 3 osobe u dvije nijanse, te od velike, proširene platforme krme do iznimno duboke stepenice i dvije ručke za ponovno ukrcavanje, model FX HO postavlja visoke standarde za vaš užitak na vodi.

Spremište koje omogućuje veće avanture

Spremište koje omogućuje veće avanture

Posvetili smo pažnju dizajniranju mnoštva prostora za odlaganje u naše svjetske modele serije FX – 125,5 litara – dulje i udaljenije avanture. Na instrumentnoj ploči je vodonepropusni pretinac (i držač dvije boce), ispod sjedala te u trupu nalaze se izdašna spremišta, a spremište u krmi je izuzetno je lako dostupno.


Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.


Ocenite

Upravo ocenjujete: YAMAHA FX® High Output

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

  1 Zvezda 2 Zvezde 3 Zvezde 4 Zvezde 5 Zvezde
Quality
Price
Value