YAMAHA FX Cruiser® High Output

Quick Overview

Isporuka na teritoriji cele Srbije
RSD0.00

Stanje: Na stanju

Kategorija: YAMAHA, NAUTIKA, VODENI SKUTERI
Tagovi:

Detalji

Luksuzni način istraživanja novih područja krstarenja

Model FX Cruiser HO nudi unapređenje luksuza i performansi – svaki je detalj dizajniran kako bi vreme koje provodite u plovidbi bilo što opuštenije i ugodnije.

Uglađeno povećanje snage HO agregata od 1.812 ccm popraćeno je prekrasnim osećajem pouzdanosti prilikom istraživanja intuitivnih komandi revolucionarnog sistema RiDE te sigurnom upravljivosti laganog trupa NanoXcel®.

Otkriće se nastavlja sa elektronskim sistemom upravljanja gasom, sistemom kontrole trakcije kod vožnje unazad te sigurnosnim sistemom za vožnju unatrag, kao i velikim brojem ostalih značajki – podesivo upravljanje, produžena zadnja platforma, veliko sedalo za 3 osobe, bitve na izvlačenje – ukratko, cijeli novi svet užitka u krstarenju.

Detalji

 • "High Output" agregat od 1.812 ccm s EFI sustavom ( 180ks )
 • Revolucionarni sistem RiDE za intuitivno upravljanje
 • Snažan i lagan NanoXcel® trup i paluba
 • Luksuzno 2-delno sedalo za 3 osobe
 • Prikazi za elektronski kompas / potrošnju goriva / temperaturu vazduha i vode
 • Cruise Assist, način rada No Wake i električni trim
 • Prvi sistem daljinskog zaključavanja i načina rada Low-RPM Mode™
 • Elektronski rikverc sa kontrolom trakcije
 • F-N-R indikatori (napred-neutralno-unazad), RiDE i električni trim
 • Jedinstveni sistem nagiba upravljača u 4 položaja
 • Bitve na izvlačenje, stepenica na krmi i dve ručke za ponovno ukrcavanje
 • Prostrano spremište i vodonepropusni spremnici

Agregat velike snage od 1812 ccm

Snagu osigurava velika zapremina pa je agregat velike snage od 1812 ccm doista uzbudljiv, dok visokoprotočna pogonska turbina s propelerom s 3 kraka pomaže da se ta snaga pretvori u nevjerojatno ubrzanje. Sustav elektroničkog ubrizgavanja goriva (EFI) daje najglađu moguću snagu i učinkovit, ekonomičan rad, čak i kada se koristi uobičajeno bezolovno gorivo.

Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics) (kretanje unatrag s intuitivnom elektronikom za usporavanje)

Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics) (kretanje unatrag s intuitivnom elektronikom za usporavanje)

Revolucionarni sustav RiDE preobražava ugodu vožnje i donosi novi osjećaj pouzdanosti svakom vozaču na svakoj razini. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje povucite ručicu gasa na desnoj ručki – za usporavanje i hod unatrag povucite ručicu na lijevoj ručki. Da, zaista je tako jednostavno!

Lagani NanoXcel® trup i paluba

Lagani NanoXcel® trup i paluba

Hidrodinamični trup i paluba izrađeni jedinstvenom tehnologijom NanoXcel® tvrtke Yamaha – stoga su 25% lakši u odnosu na konvencionalne materijale – pa tako model FX Cruiser HO pruža izuzetno okretno upravljanje te optimalnu učinkovitost potrošnje goriva. Trup i paluba dizajnirani su prema najnovijim idejama pa tako nude prostor i stabilnost, uz dodatna spremišta i udobnost u vožnji.

Elektronički trim i pregledni, moderni instrumenti

Elektronički trim i pregledni, moderni instrumenti

Elektronički sustav trima s 2 jednostavne tipke na lijevoj ručki osigurava potpuno upravljanje položajem trima u svakom trenutku. Zamislite, možete okretati i mijenjati položaje trima prilikom nagle promjene smjera, a zatim ih ponovo okretati i mijenjati kako biste se udaljili najvećom brzinom. Pregledni indikatori za trim, sustav RiDE i položaje F-N-R značajke su stilski dotjeranih instrumenata.

elektronska "Drive-by-Wire" kontrola gasa

elektronska "Drive-by-Wire" kontrola gasa

Napredni sustav elektroničke kontrole gasa tvrtke Yamaha oduševit će vas "inteligentnim" značajkama. Koristite Cruise-Assist za postavljanje i održavanje pojedinih brzina, način rada No Wake za jednostavno navigiranje kroz područja u kojima treba održavati malu brzinu. Osim toga, elektronički upravljana vožnja natrag sa sustavom kontrole proklizavanja olakšava glatko manevriranje i brzi izlaz iz tijesnih prolaza.

Daljinsko zaključavanje i način rada Low-RPM Mode™

Daljinsko zaključavanje i način rada Low-RPM Mode™

Ovaj inovativni sustav tvrtke Yamaha prvi je takav u industriji. Jednim pritiskom tipke daljinskog odašiljača aktivirat će se posebni "L" način rada (niski broj okretaja) kako bi se ograničila najveća brzina – idealno za kontrolirano upravljanje. Kako biste bili zaštićeni i bezbrižni, pritiskom druge tipke deaktivira se paljenje, čime se sprječava slučajno pokretanje ili neovlaštena vožnja.

Opremljen luksuznim značajkama za krstarenje

Opremljen luksuznim značajkama za krstarenje

Od upravljača podesivog u 4 položaja te po nagibu do luksuznog vrhunskog dvobojnog sjedala za 3 osobe – te od velike, proširene platforme za plivanje do iznimno duboke stepenice i dvostrukih ručki za ponovno ukrcavanje, ovaj model FX Cruiser HO ima sve... a možete pronaći i bitve koje se povlače prema gore, elektronički kompas i indikator potrošnje goriva!

Spremišta za dulje krstarenje

Spremišta za dulje krstarenje

Posvetili smo pažnju dizajniranju mnoštva prostora za odlaganje u naše svjetske modele serije FX – 125,5 litara – dulje i udaljenije avanture. Na instrumentnoj ploči je vodonepropusni pretinac (i držač dvije boce), ispod sjedala te u trupu nalaze se izdašna spremišta, a spremište u krmi je izuzetno je lako dostupno.

Tip agregata

4-ventila, 4- cilindarski, 4-takta, DOHC

Kompresor

-

Zapremina

1.812cc

Provrt x hod

86,0 mm x 78,0 mm

Omjer kompresije

11,0 : 1

Sustav hlađenja

Hlađen tekućinom

Vrsta pumpe

155 mm Axial Flow

Gorivo

Bezolovno benzinsko gorivo

Sustav napajanja gorivom

Elektronično ubrizgavanje goriva

Kapacitet goriva

70,0 Litara

Sustav podmazivanja

Mokri karter

Kapacitet ulja

5,3 Litara

Dimenzije

Dužina

3,56 m

Širina

1,23 m

Visina

1,23 m

Suha težina (kg)

377 kg

Karakteristike

Kapacitet spremnika prtljage

125,5 Litara

Kapacitet putnika

1-3 osobe


Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.


Ocenite

Upravo ocenjujete: YAMAHA FX Cruiser® High Output

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

  1 Zvezda 2 Zvezde 3 Zvezde 4 Zvezde 5 Zvezde
Quality
Price
Value