Dečije SRX 120

Quick Overview

Isporuka na teritoriji cele Srbije
RSD0.00

Stanje: Na stanju

Kategorija: YAMAHA, MOTORNE SANKE, DEČIJE
Tagovi:

Detalji

Super je, isti kao tatin!

 

SRX 120 slatko izgleda, ali nije igračka. On se vozi i oseća isto kao i drugi veliki članovi Yamaha porodice. Idealan je da mlađim generacijama pokaže šta znače užitak i zabava u svetu avantura na snegu. Ovu mašinu sportskog izgleda, ali veoma pametnu, lako ćete savladati. Zahvaljujući kompaktnom i uglađenom OHV agregatu, jednostavnim kočnicama, upravljivosti, oslanjanju i gusenici, mehanički sklop SRX 120 veoma je sličan “starijim kolegama” ovog novog modela. A kada vreme za to dođe, naši najmlađi članovi porodice prosto će ovaj modela, potpuno prirodno, zameniti nekim većim. Do tada, SRX 120 obećava puno zabave uz nezaboravne porpodične avanturena snegu.

Naučite decu kako da se poigravaju snegom

 

Za svako dete iskustvo prve samostalne vožnje na motornim sankama je dragoceno i neprevaziđeno, a SRX 120 zavoleće od prve sekunde kada ga upale. Da bi i roditelji mogli slobodno da se opuste, ograničili smo brzinu ovog modela na oko 13 km/h i dodali graničnik snage koji će automatski zaustaviti rad motora, ukoliko je to potrebno.

 

Udobno sedište i upravljač

 

Za mlade vozače bitno je da od samog početka steknu samopouzdanje i osećaj užitka u snežnim avanturama. Zato SRX 120 ima specijalno dizajnirani upravljač i udobno sedište za lakše manevrisanje i kontrolu – upravljivost i komfor koji je obezbeđen  potpuno je jednak kao i na većim modelima.

 

Comoplast-dizajn gusenice

 

Iako je SRX 120 namenjen deci, nije igračka. Zato smo ga precizno opremili –  Camoplast gusenica, za odlično prijanjanje na snegu, specijalno stvoren set lopatica (visine 17,5 mm) za maksimum trakcije i minimalno odstupanje pri skretanjima, kao i gusenica potpuno identična onoj na velikim modelima.

Podesivo stražnje oslanjanje

 

Stražnje oslanjanje pruža udobnu vožnju i podesivo je u 3 nivoa, tako da prati rast Vašeg deteta. Na brdovitim predelima, klizni mehanizam rama omogućava pomeranje kako bi glatka vožnja bila zagarantovana, dok hod od 100mm obezbeđuje jednake performance oslanjanja, kao i na druigm modelima, standardne veličine.

Četvorotaktni Yamaha OHV agregat

 

Sportski zvuk OHV agregata, zapremine 123 cm3, sa tranzistorskim sistemom paljenja, ostavruje idealan balans sa ostatkom vozila. Zahvaljujući četvorotaktnom Yamaha agregatu, pored uglađene i tihe vožnje, i ekonomičnost u potrošnji goriva je zagarantovana. Radi potpune bezbednosti Vašeg deteta, brzina je ograničena na okvirno 13 km/h.

Prednje oslanjanje sa dvostrukim trouglastim ramenima

 

SRX 120 je stvoren da mladim vozačima približi užitak koji pruža sposobnsot kontrole  vozila. Zato je prednje oslanjanje kreirano korišćenjem identičnih tehnika kao i na velikim Yamaha motornim sankama. Uglađeni agregat i minimalna promena ugla na oslanjanju omogućuju skretanje uz minimalno potrebnu snagu na upravljaču.

Agregat    
Tip / Zapremina   4 takta/ 123cm3
Broj cilindara   1
Hlađenje   Vazdušno
Prečnik x hod   56.0 mm x 50.0 mm
Napajanje gorivom   B-18
Sistem paljenja   Transistorized
Usisni sistem   1 ventil
Izduvni sistem   1ventil
Spojnica / prenos   Centrifugal automatic, Chain
Kočioni sistem   Podesivi remen
Oslanjanje    
Sistem prednjeg oslanjanja   Dvostruka trouglasta ramena
Prednji amortizeri   Hidraulični
Hod prednjeg ogibljenja   76 mm
Sistem stražnjeg oslanjanja   Slide-rail, torsion spring
Stražnji amortizeri   N/A
Hod stražnjeg ogibljenja   114 mm
Dimenzije    
Ukupna visina   787 mm
Ukupnadužina   1,816 mm
Ukupna širina   876 mm
Gusenica Š x D x V   254 mm x 1,727 mm x 18 mm
Tip gusenice   Camoplast® Block Pattern
Razmak skija   780 mm
Rezervoar goriva   1.7 litara

 

Karakteristike    
Električni starter   N/A
Hod u nazad   N/A
Grejači ruku i palca   N/A
Tip farova   12V/55W
Priključak za istosmernu struju   N/A

 


Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.


Ocenite

Upravo ocenjujete: Dečije SRX 120

Kako ocenjujete ovaj proizvod? *

  1 Zvezda 2 Zvezde 3 Zvezde 4 Zvezde 5 Zvezde
Quality
Price
Value